Sınıf Öğretmenliğinde Sosyal Bilgiler Eğitimi Dersi Kapsamında Hong Kong Üniversitesi Dekanı ile Görüşüldü

Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Sibel Akın tarafından verilen "EGE-332 Sınıf Öğretmenliğinde Sosyal Bilgiler Eğitimi" dersi kapsamında final projesi olarak öğretmen adayları başka bir ülkenin Sosyal Bilgiler Eğitimi programını analiz etti. Bu kapsamda TIMSS, PISA gibi sınavlarda başarı ortalaması üst sıralarda olan ülkelerden biri olan Singapur'u seçen öğrencilerin final projelerinin sunumu için Hong Kong Üniversitesi (The Education University of Hong Kong) Dekanı Prof. Dr. A. Lin Goodwin ile Singapur eğitim sistemini birincil kaynaktan dinlemek amacıyla bir skype görüşmesi gerçekleştirildi.