Dr. Öğr. Üyesi Sibel Akın, AERA-2018 (American Educational Research Association) Konferansı'na katıldı.

Eğitim Fakültemizin Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sibel Akın, yürüttüğü iki araştırma ile Newyork'ta düzenlenen AERA-2018 (American Educational Research Association) Konferansı'na katıldı. Çalışmalarından ilki kapsamında, Dr. Akın öğretmen eğitimi alanında dünyadaki önde gelen üniversitelerden biri olan Columbia Üniversitesi-Teachers College ile yürüttüğü TR@TC (Teaching Residents at Teachers College) Projesi çerçevesinde “I’d like to be a part of that”: Prospective Teachers’ Articulations of Their Teaching Intentions" konulu çalışmayı sundu.

Dr. Akın'ın sunduğu ikinci araştırma ise Türkiye'de gerçekleştirilmiş olup "Towards the Re-articulation of the Role of Teacher Educators: An Investigation into Teacher Educators’ World" başlığını taşımaktadır.