Arş. Gör. Yavuz Kamacı USOS-2019’a katıldı!

Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı üyesi Arş.Gör. Yavuz Kamacı, 16-20 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen 18.Uluslararası Sınıf Öğretmenliği Eğitimi Sempozyumu (USOS-2019)’a katıldı. Kamacı, iki bildiri sundu ve atölye çalışması düzenledi. Arş.Gör. Kamacı, ilk olarak İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’dan Dr.Öğr.Üyesi Murat Öztürk ile yürüttüğü çalışması ‘İkili Grup Çalışmalarında Kullanılmak Üzere Geliştirilen ‘’Dengi Dengine’’ Yöntemi ile Çarpım Tablosunun Öğretilmesi’ başlıklı bildiriyi sundu. İkinci çalışmada, öğretmen Karani Bozgurt ile yürütülen ‘Birleştirilmiş Sınıf Öğretmenlerinin Matematik Öğretimine Yönelik Görüşlerinin İncelenmesi’ başlıklı bildirinin sunumunu gerçekleştirdi. Arş.Gör. Yavuz Kamacı, ‘Etkinlikler ile Etkin Çocuklar’ adlı atölye çalışması düzenledi. Atölyede, katılımcılara kendi geliştirmiş olduğu öğrenme etkinliklerini sundu. Ardından uygulamalı olarak katılımcılar ile birlikte öğrenme etkinlikleri geliştirdi.