Dr. Ögr. Üyesi Sibel Akın, Erasmus+ Yükseköğretim Programı kapsamında İngiltere’de 1 Hafta Süre ile Ders Verdi!

Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Sibel Akın Erasmus+ Yükseköğretim Programı kapsamında Temel Eğitim Bölümü partnerlerinden İngiltere'de yer alan Sheffield Hallam Üniversitesi tarafından davet edilmiş ve 22-26 Ekim 2018 tarihlerinde "nitelikli öğretmen yetiştirme sistemi, Türkiye'de öğretmen yetiştirme sistemi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde öğretmen yetiştirme sistemi: Teachers College-Columbia Üniversitesi örneği" konularında 1 hafta süre ile Sheffield Hallam Üniversitesinde ders vermiştir. Ayrıca, Dr. Akın Sheffield Hallam Üniversitesi/Sheffield Eğitim Enstitüsünde birçok dersi izleyerek, uygulama ilkokullarına da çeşitli ziyaretlerde bulunmuştur. Sheffield Eğitim Enstitüsünün partnerleri arasında yer alan sivil toplum kuruluşları ile de iletişime geçen Dr. Akın, kurumsal işbirliği ve akademik ortaklığımızın güçlendirilmesi için farklı paydaşlarla çeşitli görüşmeler gerçekleştirmiştir.