EGEP 301 Dersinde Öğretim Materyali Tasarımı ve Paylaşımı!

Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Sibel Akın tarafından verilen "EGEP 301: Life Studies Education" dersi kapsamında, sınıf öğretmeni adayları Hayat Bilgisi Öğretim Programından seçtikleri kazanımların ilkokul öğrencileri tarafından geliştirilebilmesini sağlamak amacıyla öğrenci merkezli yapılandırmacı eğitim yaklaşımına uygun öğretim materyalleri tasarladılar. Öğretmen adayları, sınıf öğretmeni olarak göreve başladıklarında kendilerine hayat bilgisi öğretimi bakımından profesyonel açıdan destek olacak bu materyal repertuvarından yararlanmak üzere, tasarladıkları materyalleri birbirleri ile de paylaşarak yaratıcı fikirler, kaynak önerileri ve tartışmalarıyla birbirlerine esin kaynağı oldular.