Köy Okullarına Destek Hareketi: Eğitsel Materyal Tasarımı ve Paylaşımı I

Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Programı öğrencilerimizin öncülüğünde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. yılını köy okulları ile birlikte kutluyoruz. Bu etkinlik çerçevesinde köy okullarında öğrenim gören öğrencilere ve görev yapan öğretmenlere çocukların zihinsel, bedensel ve ruhsal gelişimlerini destekleyecek, eğitim-öğretim faaliyetlerini zenginleştirecek oyun, oyuncak ve eğitsel materyal tasarlıyor ve tasarladığımız bu materyalleri okullara gönderiyoruz. Materyaller öğretmen adayları tarafından doğrudan geliştirilebildiği gibi, öğretmen ve öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda da hazırlanabiliyor. Köy Okullarına Destek Hareketi, fakültemizin tüm programlarında öğrenim gören öğrencilerimizin katkılarıyla giderek büyüyor. Geleneksel hale getirmeyi planladığımız bu etkinlikle her geçen yıl daha fazla sayıda köy okuluna destek olmayı hedefliyoruz.