LÖSEV Farkındalık Semineri TEDU Temel Eğitim Bölümünde!

Her yıl 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) tarafından çeşitli paydaşlarla beraber kutlanmaktadır. Üniversitemiz bünyesinde de “MASKEMİ TAKARIM FARKINDALIK YARATIRIM” sloganı çerçevesinde LÖSEV Lösemili Çocuklar Haftası tanıtımı amacıyla 4-5 Kasım tarihlerinde Çim Amfimizde bir etkinlik çadırı kurmuştur. “Yaşama El Ver” ve “Maske Tasarlama” gibi etkinlikleri yer almıştır.

7 Kasım 2019 tarihinde de TEDÜ Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü öğrencileri ile birlikte LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Tuğçe Gücüyener LÖSEV ve Gönüllülük kapsamında bir seminer verdi. Katılımcılara gönüllülüğün fazladan iş yükü olarak bilinenin aksine gelişmelerden haberdar olmak olarak da algılanması gerektiği üzerine vurgu yapıldı ve gönüllü sayısının 4,5 milyonu aştığı ifade edildi. Bu seminere öğrencilerimiz etkinlik çadırında tasarlamış oldukları maskeleri takarak destek verdiler.