Mezunlarımız Öğretmen Adaylarıyla Buluşuyor Paneli!

10 Mart 2020 Salı günü Aclan Acar AmfisindeTEDÜ Temel Eğitim Bölümü tarafından sınıf öğretmenliği mezunlarının öğretmenlik mesleği ile ilgili süreçleri paylaştığı “Mezunlarımız Öğretmen Adaylarıyla Buluşuyor” Paneli düzenlendi. TEDÜ Sınıf Öğretmenliği program mezunları Simge Gülten (TED Ankara Koleji), Ayşegül Çetin (TED Ankara Koleji) ve Tuğçe Nur Usta (Ankara Mamak Ege İlkokulu); Sınıf Öğretmenliği Programı Araştırma Görevlisi Yavuz Kamacı moderatörlüğünde öğretmenlik yaşantılarından yola çıkarak öğretmen adaylarının sorularını yanıtladı. Panel, TEDÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak ve Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanlarının da katkılarıyla öğretmen adaylarının öğretmen eğitimini nasıl en verimli şekilde değerlendirebilecekleri doğrultusunda mezunlarımızın görüşleriyle zenginleşmiştir. Mezunlarımızın başarılarının devamını diliyor, öğretmen adaylarımızın da hedefleri doğrultusunda en iyisini yapacaklarına inanıyoruz.