Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Erasmus Bilgilendirme Toplantısı!

TEDÜ Sınıf Öğretmenliği Programı, kurulduğundan beri öğretmen adaylarını Erasmus Programı çerçevesinde Avrupa’daki çeşitli üniversitelerle buluşturmaktadır. Bu amaçla, TEDÜ Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından 26 Kasım Cuma günü 18.00-19.00 saatleri arasında Zoom üzerinden Sınıf Öğretmenliği Programı öğrencilerine bir Erasmus Bilgilendirme Toplantısı düzenlenmiştir. Dr. Kübra Çelikdemir tarafından yürütülen bu toplantıda Dr. Çelikdemir, Erasmus Programına başvuru koşulları ile ilgili bilgi vermiştir. Arkasından Erasmus programını henüz tamamlamış öğretmen adaylarımızdan Meriç Elmas ve Ali Keskin, şu anda Erasmus öğrenimine devam eden Haşim Burak Ersoy, bir dönem Erasmus öğrenimini tamamlamış mezunumuz Hatice Nurcan Yüksel gittikleri üniversite ve ülkede öğrenci olarak yaşamak üzerine katılımcılardan gelen soruları yanıtlamışlardır.