Yeni Mezunumuz Nurcan Yüksel EGEP 301' in Misafir Konuşmacısıydı.

Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Sibel Akın tarafından verilen "EGEP 301: Life Studies Education" dersi kapsamında, fakültemizin Sınıf Öğretmenliği programı 2019 yılı mezunlarından olup Büyük Kolej'de sınıf öğretmeni olarak göreve başlayan Nurcan Yüksel, misafir konuşmacı olarak online yürütülen derse katılarak deneyimlerine ve gözlemlerine dayalı olarak göreve başladığı okulda hayat bilgisi ve sosyal bilgiler eğitimi derslerine verilen özel önemi paylaştı. Nurcan Öğretmen, bu kapsamda okulunda ders içi ve ders dışı gerçekleştirilen etkinliklerden örnekler vererek öğretmen adaylarıyla lisans eğitiminde aldığı hayat bilgisi ve sosyal bilgiler eğitimi derslerinin sınıf öğretmeni olarak bu derslerin öğretimi konusunda kendisine ne ölçüde katkıda bulunduğunu paylaştı.