III. ÇOCUK VE OYUN BULUŞTAYI

Tarih:  Date -

EduAction Öğrenci Topluluğu olarak her yıl olduğu gibi bu sene de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ve heyecanla kutlamaya devam ediyoruz. Okulumuz, her yıl çocuklar ile bir araya gelerek 23 Nisan’ı neşeyle kutlamaya ev sahipliği yapıyor.

Bu yıl TEDÜ Eğitim Fakültesi ile birlikte Cumhuriyet’in 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel 3. Çocuk ve Oyun Buluştayı’nda 140 çocukla bir araya geliyor olacağız.

Peki bu buluştayda neler var ? Atölyeler, oyunlar, aynı zamanda ritimlerle ve yaratıcı drama ile miniklerimiz sahnede olacak. Hem eğlenip hem de öğreneceğimiz ve bir çok özel anılar biriktireceğimiz etkinlikler ile buluşacağız.

Bütün çocukların sevgi, saygı ve eşit haklara sahip olduğu ve en çok çocukların güldüğü günlerde buluşmak dileğiyle.

🚩Yer: Fuaye Alanı/Çok Amaçlı Salon

Program