İltekin Okulu ile “Biz Size Gelelim” Etkinliği!

Main picture

Tarih:  Date -

TEDÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı, “Biz Size Gelelim” etkinliği kapsamında İltekin İlkokulu yönetici ve sınıf öğretmenlerini konuk etti. Ankara Mamak’ta yer alan iş birliği içerisinde olduğumuz İltekin İlkokulu konuk yönetici ve sınıf öğretmenleri gerçekleştirilen bu etkinlikte Dr. Öğrt. Üyesi Berrin Genç Ersoy’un EGEP 205 İlk Okuma ve Yazma dersine katıldılar. Sınıf Öğretmenliği Programı öğrencileri, İltekin İlkokulunu okul deneyimlerini geliştirmek amacıyla dersleri kapsamında ziyaret etmektedirler. Benzer şekilde, öğretmenlerin de öğrenim deneyimlerini arttırmak amacıyla üniversitemizi ziyaret etme talepleri doğrultusunda bu anlamlı etkinlik organizasyonu gerçekleştirildi. Öğrencilerin okul deneyimi geliştirmesi, aynı şekilde öğretmenlerin de öğrenim deneyimlerini zenginleştirmeleri üzerine iki kurum arasında iş birliğini arttıracak başka düzenlemeler de tartışıldı.

Sınıf 2

Sınıf1