Öğretmen Adaylarımız TÜBİTAK 2209 Projesine Kabul Aldı!

Tarih:  Date -

Üniversitemizin Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Mehmet ŞEN danışmanlığında 4. sınıf öğrencilerimiz Begüm YALIM, Saniye TERECE ve Helin Ceren DİREK tarafından yürütülen “SINIFLARDA YARDIMCI ÖĞRETMEN: YAPAY ZEKA” başlıklı proje, TÜBİTAK 2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Proje kapsamında, eğitim- öğretim sürecinde teknolojinin (yapay zeka) sınıf içi uygulamalarında önemine vurgu yaparak teknolojiyi en etkili haliyle sınıflara entegre edip ders verimliliğini ve çeşitliliğini arttırmakla beraber bu doğrultuda elde edilen bilgiler incelenerek araştırma sonuçları akademik bildiri ve makaleler aracılığıyla paylaşılacaktır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, projenin kendileri için verimli bir akademik gelişim sağlamasını diliyoruz.