Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209-A Projesi Kabul Edildi!

Banner TR

Sınıf Öğretmenliği öğretim üyelerinden Dr. Kübra Çelikdemir tarafından danışmanlığı yapılan ve 4. sınıf öğrencilerimiz Ceren Deniz Coşkun ve Elif Yıldırım'ın yürütücüsü olduğu “Covid-19 Sürecinde Uzaktan Eğitimin Sınıf Öğretmenliği Adayları Üzerindeki Yansımalarının Değerlendirilmesi” başlıklı proje, TÜBİTAK 2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Proje kapsamında, vakıf ve devlet üniversitelerinin eğitim fakültesi sınıf öğretmenliği programında öğrenim görmekte olan hem uzaktan eğitim hem de yüz yüze eğitim deneyimi olan 3. ve 4. sınıf öğretmen adaylarının Covid-19 dönemi ve sonrasında yürütülen eğitim sürecine ilişkin görüşleri araştırmacılar tarafından geliştirilecek bir ölçek yardımıyla incelenecek, araştırma sonuçları akademik bildiri ve makaleler aracılığıyla paylaşılacaktır.