Sınıf Öğretmenliği Öğretmen Adayları Uygulama Okulundalar!

banner1

Tarih:  Date -

TED Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Programı öğrencileri, öğretmenlik bilgi ve deneyimlerini EDUC 408 Öğretmenlik Uygulaması 2 dersi kapsamında ABC Okullarında geliştiriyorlar. Sınıf ve okul kültürü, öğretmen-öğrenci etkileşimi, öğretmen-öğretmen etkileşimi gözlemlerinin yanı sıra farklı alanlardan ders uygulamaları, bireyselleştirilmiş öğretim programı uygulaması gibi çeşitli alanlarda etkin bir şekilde ders işlenmesi sürecine katkıda bulunuyorlar.

Öğretmen adaylarımız ilk uygulamalarını gerçekleştirdiler ve dönem sonuna kadar gerçek sınıflarda ders uygulamalarına devam edecekler. Uygulama okulundaki öğretmen adayları Dr. Kübra Çelikdemir, Dr. Mehmet Şen ve Dr. Berrin Genç Ersoy danışmanlığında süreci yönetiyorlar. Bütün öğrencilerimize başarılı ve verimli bir öğretim deneyimi diliyoruz.

P1

P2