TEDMEG Projesi ile TED Okulları Ziyareti Tamamlandı!

bCK

Tarih:  Date -

TEDMEG Projesi Kapsamında TED Konya Koleji, TED Çorum Koleji, TED Samsun Koleji, TED Bodrum Koleji ve TED Atakent Koleji Halkalı Kampüsü Ziyaret Edildi!

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve TED Genel Merkezi iş birliğiyle 2023 yılında yürütülmeye başlanan ve üç yıl sürmesi planlanan Matematik Eğitiminin Güçlendirilmesi (TEDMEG) Projesi kapsamında TED Kolejlerine ziyaretler gerçekleştirildi. 11-12 Ekim TED Konya Koleji ziyaretinin ardından 18-19 Ekim tarihlerinde TED Çorum Koleji, 28-29 Kasım TED Samsun Koleji, 6-8 Aralık TED Bodrum Koleji ve 18-19 Aralık tarihlerinde TED Atakent Koleji Halkalı Kampüsü ziyaretleri gerçekleştirdi.

TEDMEG projesi kapsamında anasınıfından on ikinci sınıf düzeyine kadar matematik eğitimi özelinde ders gözlemleri ile birlikte okul yöneticileri, zümreler ve birim uzmanları ile görüşmeler yapıldı.