Çift Anadal Öğrencilerimizden İlk Okuma ve Yazma Öğretimi Dersinde Ses Öğretimi Etkinlikleri

TEDÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Programı öğretim üyesi Dr. Berrin Genç Ersoy tarafından yürütülen “EGEP 205 İlk Okuma ve Yazma Öğretimi” dersi kapsamında  Sınıf Öğretmenliği Programı’nda çift anadal öğrenimi görmekte olan öğrencilerimiz Ses Temelli Cümle Yönteminin temel alındığı çevrimiçi derslerde ses öğretimi basamakları özelinde işe koşulabilecek materyalleri ve eşlik eden öğretim sürecini paylaştılar. Gerçekleştirilen öğretimler kapsamında eğitsel oyunlar, yaratıcı yazma ve metin çalışmaları, okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerini geliştirmeye yönelik dijital ve gerçek yaşam temelli etkinlikler sunulmuştur.