Dr. Sibel Akın ICCI-2019'a katıldı!

Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Dr. Sibel Akın 9-12 Ekim tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde düzenlenen ICCI-2019 (7th International Congress on Curriculum and Instruction) 7. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresine katıldı. Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Dönmez ve Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak'ın da katıldığı kongrede, eğitim programları ve öğretim alanındaki çeşitli araştırmaları ile birçok uluslararası araştırmacı ve aralarında TED Genel Müdürü Sevinç Atabay'ın da bulunduğu birçok konuşmacı panelist olarak yer aldı. Kongre süresince geçmişten geleceğe eğitimde program geliştirme çalışmaları, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Norveç ve Singapur gibi farklı ülkelerde eğitim programları ve öğretim alanının eğitim sistemlerindeki belirleyici rolü ve "IB, Cambridge" gibi uluslararası eğitim programlarının Türkiye'deki uygulanışı gibi birçok konu tartışıldı.