Dr. Sibel Akın'ın Yeni Avrupa Birliği Projesi (KA203) Ortaklığı!

TEDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Zafer Yılmaz’ın yürütücülüğünü yaptığı ve Eğitim Fakültesi öğretim üyemiz Dr. Sibel Akın'ın program geliştirme uzmanı olarak yer aldığı, geleceğin akıllı şehirleri için toplu taşıma sistemleri geliştirilmesi konusunda bir eğitim programı tasarlanmasını hedefleyen “Energy Usage and Green Public Transportation in Future Smart Cities: An Innovative Teaching Program for Students, Stakeholders and Entrepreneurs” başlıklı Avrupa Birliği projesi, “Erasmus+ Ana Eylem 2 Yükseköğretim Alanı Stratejik Ortaklıklar (KA203) kapsamında desteklenmeye layık görüldü! TED Üniversitesi tarafından yürütülecek olan ilk Avrupa Birliği projesinin ortakları arasında, Sveucılıste U Splıtu (Hırvatistan), Universitatea Politehnica Din Bucuresti (Romanya), Univerza V Ljubljani (Slovenya), Atomic Intelligence d.o.o. (Hırvatistan) ve ODTÜ Eğitim Programları ve Öğretim ana bilim dalı yer almaktadır. Açılış toplantısı Aralık ayında gerçekleştirilen proje Avrupa Birliği tarafından 24 ay süre ile desteklenecektir!