Öğretmen Tuğba Harmankaya PRED 202 dersine konuk oldu!

Tuğba Harmankaya

Tarih:  Date -

Öğretmen Tuğba Harmankaya, PRED 202 Sınıf Yönetimi dersinde sınıf öğretmeniliği öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Sınıf öğretmenliği hem bir çok mesele içinde barınma hem de ilkokul düzeyindeki çocuk grubu sosyal, duygusal, fiziksel gelişimlerinin genel bakış ilkeleri çok kapsamlı bir meslektir. Bu durum da sınıf yönetimi konusunda soru özelliklerini içerir. Çok sayıda Milli Eğitim Bakanlığı projesinde yer alan, hem müstakil hem bir sınıflaştırılmış deneyimlerini ortamda aktaran Tuğba Öğretmen öğretmen adaylarına daha etkin bir sınıf yönetimi için kendi uyguladığı yöntemleri paylaştı. Öğretmen adaylarını sınıfta olmak üzere zor durumlar ve yönetim, farklı ihtiyaçlar içinde yer alan öğrenciler sınıfında derse etkin bir şekilde gelmesi merak edilen konular arasındaydı.

Kıymetli deneyimlerini bizlerle paylaşmak için Tuğba Harmankaya'ya ve sorularından faydalanmak için bulunan öğretmen adaylarımıza teşekkür ediyoruz.

P2

P1